Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti Postin 1-luokassa kirjeenä tai pakettina.


Tilaukseen liitetään postikulut seuraavan hinnaston mukaisesti:

oheistuotteet
(eyechipit, elektroniikka, kengät, vaatteet)

1,90 euroa

peruukit
(samaan pakettiin oheistuotteet postikuluitta)

2,90 euroa

11cm kehot
(samaan pakettiin oheistuotteet postikuluitta)

2,90 euroa / 1 kpl
3,90 euroa / 2-3 kpl

21/23cm kehot
(samaan pakettiin oheistuotteet postikuluitta)

3,90 euroa / 1 kpl
5,90 euroa / 2 kpl tai enemmän

24/27cm kehot
(samaan pakettiin oheistuotteet postikuluitta)

5,90 euroa / 1-9 kpl

Neo Blythe / Pullip / Taeyang / Dal / Byul / Isul
(samaan pakettiin oheistuotteet postikuluitta)

7,20 euroa / 1 kpl
8,50 euroa / 2-4 kpl


Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi ennakkolaskun pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä. Maksettuasi laskun, toimitamme varastotuotteet pikimmiten, yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu näkyy tilillä. Ennakkotilattavat tuotteet toimitamme erikseen sovitun aikataulun mukaisesti.

EMME TOIMITA POSTIENNAKKONA, emmekä laskua vastaan. Ainoa mahdollinen maksutapa on ennakkolasku.

Mikäli tuotteiden toimitus tapahtuu postipakettina, saat Postilta lähetyksen saapumisilmoituksen tekstiviestitse.

Voit myös halutessasi noutaa tuotteet Rovaniemen keskustasta arkisin klo 16-17. Emme ota vastaan käteistä rahaa, emmekä luovuta tuotteita ennenkuin ne on maksettu, eli pyydäthän ennakkolaskun sähköpostiisi ennen noutoa.

Mikäli tilausta ei ole maksettu viikon kuluessa laskun lähettämisestä, tilaus raukeaa ja tuotevaraukset peruuntuvat.

Tuotteiden palautusoikeus on postimyyntilain mukainen 14 päivää. Tämä edellyttää erityisesti nukkejen osalta sitä, että ne ovat alkuperäisessä pakkauksessaan eikä teippejä ja muita kiinnityksiä ole poistettu. Myös muiden tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja uutta vastaavassa kunnossa.

Emme korvaa tuotteen palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei kyseessä ole tuotteen viallisuuden vuoksi tapahtuva tavaran vaihto uuteen.

Tuotteen ollessa viallinen, otathan pikimmiten yhteyttä, niin voimme sopia palautuksesta, hyvityksestä tai korvaavista osista! Emme korvaa postitusmateriaaleja (käytäthän alkuperäistä pakkausmateriaalia), vaan ainoastaan kauppahinnan sekä ostajalle aiheutuneet postituskulut halvimman mahdollisen toimitustavan mukaisesti.

Pidätämme oikeuden varastossa olevan tuotevalikoiman muutoksiin etenkin lomien ja viikonloppujen aikana. Verkkokauppa ei päivity automaattisesti, vaan päivitämme varastotilannetta käsin, jolloin verkkokaupan näyttämä varastotuotteiden saatavuus ei välttämättä korreloi todellisen varastotilanteen kanssa. Tilaukset käsitellään aina niiden saapumisjärjestyksessä, ja varastotilannetta päivitetään sitä mukaa.

Keräämme asiakastiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) ainoastaan tilauksen toimitusta varten. Tämän jälkeen asiakastietoja ei siirretä erilliseen asiakasrekisteriin tai luovuteta eteenpäin kolmansille tahoille.

Tuotteemme sisältävät arvonlisäveron 24%.