Tuotteiden päävalikkoon - >Muchacha Zukin
on julkaistu yhteistyössä suositun japanilaisen lastenvaatemerkin Muchachan kanssa.

Pikkuruinen Muchacha Zukin asuu onnellisessa Muchacha-metsässä. Hänellä on mystisiä voimia tuoda onnea niille, jotka etsivät sitä. Hän tulee antamaan sitä ripauksen sinullekin ;)

Muchacha Zukinilla on turkoosi suomukuvioinen paita ja keltainen hame, jossa on Muchacha-merkin korikuvio-printti. Hänen päähineensä on valmistettu vihreästä huovasta, johon on ommeltu paljon kauniita punaisia kukkia. Kukat ovat kaksinkertaisia, ja niiden alla on vihreät lehdet, jolloin vaikutelmaan tulee syvyyttä. Päähineen saa satiininauhoilla kiinni.

Muchacha Zukinilla on mukanaan pieni laukku, jossa on samanlainen punainen kukka kuin hänen päähineessäänkin. Muchachan alushousuissa on neliapilan kuva, joka viestittää hänen tuomastaan onnesta. Muchachalla on myös kauniit turkoosit saappaat, joissa on punaiset kannat ja valkoiset nauhat.

Muchachan pitkät hiukset on leikattu japanilaistyylisesti kahteen eri pituuteen, joissa on lisäksi etuhiukset. Hiusten väri on päältä punainen ja alta ruskea. Hänen ihonsa on läpikuultava, kuten Little Retro Mama:lla. Hänen silmänsä ovat kauniin turkoosit, joita korostaa vihreä luomiväri sekä oranssinsävyinen huuli- ja poskipuna.

Pakkauksessa mukana ständi.

79,00 euroa
Cocoa Butter Cow

Cocoa Butter Cow julkaistiin joulukuussa 2008. Se tehtiin alunperin vuoden 2009 kunniaksi suloiseen valkoruskeaan lehmäasuun, sillä ko. vuosi oli Japanissa lehmän vuosi. Cocoa Butter Cow :n asusta löytyy myös tunnus "B" sekä sydämen muotoinen läiskä :)

Pakkauksessa mukana ständi.

34,00 euroa
Carousel Lucy

Lucy on tyylikäs mustahiuksinen neiti, joka Rrrakastaa huvipuistoja! Hän pukeutuu mielellään hienostuneeseen punamustaan mekkoon ja pitkävartisiin saappaisiin. Asun viimeistelevät tietysti helmoissa hulmuavat kuvat hevoskarusellista, sekä hieman ylisuuri rusetti, jonka tarkoituksena on korostaa Lucyn hillittyä glamouria.

Pakkauksessa mukana ständi.

36,00 euroa
Little Retro Mama

Little Retro Mama on suositun Neo Blythen Mrs. Retro Mama taskuversio :) Tällä pikkuisella on kaunis kukkakuvioinen mekko ja valkoinen japanilaistyylinen esiliina, jonka voi solmia takaa kiinni. Päässään hänellä on ihana pieni huivi ja jalassaan kauniit vihreät kengät. Little Retro Mama:lla on keltaiset lainehtivat hiukset ja hänen kasvonsa ovat nk. läpikuultavan mattapintaiset kuten esikuvallaan Mrs. Retro Mama:lla :)

Pakkauksessa mukana ständi.

38,00 euroa
Neromin

Neromin on pukeutunut kauniin mekkonsa alla kissapukuun. Nerominin viehätysvoimaa korostaa erityisesti hänen erikoispitkä häntänsä! ;) Kissahatun koristeena hänellä on mekkoon sopiva rusetti. Nerominin hiukset ovat platinanvalkoiset ja suorat. Hänen kauniit silmänsä ovat hopeanväriset, eli tietysti siis sävy sävyyn hänen hiustensa kanssa ;)

Pakkauksessa mukana ständi.

36,00 euroa