Mollamania jälleenmyy Blythejä ainoana Suomessa ja Pohjoismaissa ja on myös Pullip-nukkejen valmistajan Groove Inc.:in virallinen jälleenmyyjä.

Mollamania tmi sai alkunsa vuonna 2008, jolloin toteutin pitkäaikaisen unelmani yrittäjyydestä. Olin jo usean vuoden ajan kaukaa ihaillut japanilaisia Blythe-nukkeja, ja koska niiden jälleenmyyjä puuttui Suomesta ja Pohjoismaista, ajattelin, että tässäpä on minun markkinarakoni! :)

Blytheihin tutustuin ensimmäisen kerran joskus vuosituhannen alussa, kun näin eräässä suomalaisessa aikakauslehdessä Blythen mainostamassa minidisc-soitinta. Ihastuin nuken olemukseen välittömästi ja leikkasin kuvan talteen. Kuin ihmeen kaupalla kuva on kulkenut mukanani siitä asti, koristaen milloin mitäkin kotini seinää. Nyt jälkikäteen tajuan, että ehkä kuvan tarkoitus olikin pitää huoli siitä, etten koskaan unohtaisi Blythejä.

Tulevaisuuden näkymissä Mollamania laajentaa edelleen tuotevalikoimaa etenkin Suomessa valmistettujen tuotteiden (nukenvaatteet, peruukit) osalta.

Otan mielelläni vastaan asiakkaiden toiveita uusista tuotteista!Mollamania Y-tunnus: 2214699-1 Hanna-Maria Korjonen
Lehtokuja 2 96800 Rovaniemi info ät mollamania piste net Miksi ei ole puhelinta? *klik*