10.03.2015 Pienen eksperimentaalisen kokeilun lopputuloksena Mollamania siirtyy puhelittomaan aikakauteen!

E N S I S I J A I S E S T I tähän vaikuttaa se, että jos vastaisin puhelimeen, en ehtisi muuta tehdäkään kuin puhumaan puhelimessa ja yrityksen käytännön työt, kuten tuotteiden postitus ja tilauksiin vastaaminen jäisivät kokonaan hoitamatta.
T O I S E K S E E N yhteyden saa edelleen parhaiten s-postitse, koska tässä tapauksessa olen töissä ainoastaan silloin, kun olen s-postin äärellä. Monelle yrittäjälle työajan ja vapaa-ajan erillään pitäminen on haasteellista, kun puhelin saattaa soida yötä päivää. Pahimmillaan tämä johtaa yrittäjän henkiseen romahdukseen ja jopa perheen hajoamiseen. Myös osa asiakkaista jostain syystä mieltää, että yrittäjä on töissä 24/7 ja yrittäjän koti esim. tuotteiden oma-aloitteista (ei-sovittua) noutamista varten on kuin aina avoinna oleva nakkikioski. Tämä ei ole totta!
K O L M A N N E K S E E N en myy mitään sellaisia tuotteita, (esim. lääkkeitä) mistä jonkun henki ja elämä on riippuvainen. Tämän vuoksi 2 arkipäivän eikä 2 sekunnin sisällä tuleva tilausvahvistus ei varmasti aseta ketään hengenvaaraan. Tavoitteenani ei ole palvella asiakkaita tukka putkella sillä samalla sekunnilla, vaan hoitaa työni kunniallisesti, mutta myös itseäni ja omia rajojani kunnioittaen. Tämä on minun vastineeni nykypäivän hektistä ja burnout-johdannaista työelämää kohtaan, ja minä en aio sairastua tai etääntyä perheestäni ja lapsistani sen vuoksi, että joku ei jaksa odottaa tavaraa.
M O L L A M A N I A on toiminut vuodesta 2008 saakka - nyt siis jo seitsemättä vuotta. Se jos jokin todistaa, että kärsivällisiä, ymmärtäväisiä ja malttavaisia asiakkaita löytyy, ja haluan tässä esittää erityiskiitoksen kaikille heille! <3 Olette timantteja! <3

- Hanna-Maria